X-Works logo _Grå[12987]

Skruekompressor

Skruekompressor - vedvarende trykluftstrøm og pålidelig driftssikkerhed

Hvis du har brug for et kontinuerligt tryk, er en skruekompressor det ideelle valg. Denne type kompressor er opbygget med skrueformede rotorelementer, der roterer mod hinanden. Der er ikke kontakt mellem rotorerne, og derfor opstår der heller ikke direkte slitage. Desuden adskiller denne kompressors konstruktion sig fra normale standard kompressorer ved, at den ikke bliver overophedet. Af den grund er det en optimal kompressor, når du har behov for konstant tryk, f.eks. til industrielle formål.

Med en skruekompressor sikres du en vedvarende og stabil trykluftstrøm, høj effektivitet og pålidelig driftsikkerhed. Hos X-Works Energi har vi stor ekspertise indenfor skruekompressorer, og vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rette til dine behov.

For dig, der ønsker en energibesparende løsning

Selvom kompressorens tryk skal være konstant, kan dit behov for tryk godt variere. Her er en frekvensstyret skruekompressor en god løsning. En frekvensstyret kompressor tilpasser sig automatisk luftforbruget og justerer motorhastigheden herefter. Når behovet for luft stiger, øges motorens hastighed, hvormed mere trykluft bliver produceret. Omvendt sænkes motorens hastighed ved faldende luftefterspørgsel, og dermed bliver der kun brugt den nødvendige energi. 

På den måde producerer en frekvensstyret skruekompressor kun den krævede luft, hvilket reducerer elektrisk spild på langsommere produktionsdage. Det gør den til en energibesparende løsning, der ikke blot har en positiv betydning for din energiregning, det gavner også miljøet.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Er du i tvivl, om en skruekompressor giver mening til dine behov, eller har du andre spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er din partner, når du ønsker bæredygtige og effektive energiløsninger, og vi yder altid kompetent rådgivning, så du kan vælge den helt rigtige kompressor til at optimere dit energiforbrug. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skruekompressor - X-Works Energi - placeholder - Skruekompressor

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål eller behov for rådgivning? Hos X-Works Energi ApS er vi dedikeret til at hjælpe dig med at finde de rette energiløsninger.

Når du kontakter os, kan du forvente: