X-Works logo _Grå[12987]

Sanitet

Sanitetsservice fra X-Works Energi ApS: Sikring af din boligs komfort og effektivitet

På X-Works Energi ApS er vi ikke kun eksperter i grøn energi, men også i sanitetsløsninger. Vi tilbyder en række sanitetsservices, herunder udskiftning og reparation af toiletter og blandingsbatterier, samt installation og service af blødgøringsanlæg.

Toiletudskiftning: Spar på vandforbruget

Et løbende toilet kan hurtigt blive dyrt, da det unødigt forøger dit vandforbrug. Vores erfarne team er eksperter i at udskifte toiletter, og kan hjælpe dig med at undgå unødvendige udgifter og spild af vand. Læs mere om, hvor meget et løbende toilet kan koste her.

Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Blandingsbatterier er vigtige komponenter i både køkken og badeværelse. Vi tilbyder reparation og udskiftning af disse enheder, sikrer deres korrekte funktion og hjælper dig med at bevare et behageligt og effektivt hjem.

Vi hjælper med reparation og udskiftning af blandingsbatterier i:

Montage og service af blødgøringsanlæg

Blødgøringsanlæg kan forlænge levetiden af dine sanitære installationer ved at reducere kalkaflejringer. X-Works Energi ApS tilbyder både installation og service af blødgøringsanlæg, for at sikre at din sanitære installation altid er i topform.

Ønsker du at vide mere om vores sanitetsservice? Kontakt X-Works Energi ApS i dag for at diskutere dine behov og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.


Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål eller behov for rådgivning? Hos X-Works Energi ApS er vi dedikeret til at hjælpe dig med at finde de rette energiløsninger.

Når du kontakter os, kan du forvente: